donderdag 5 juli 2012

Verhuisplannen voor villa Kakelbont

Dàt is het plan. Naar mijn gevoel krijgen de kippen te weinig zonlicht op een dag. Toen we de kippenren maakten onder de hazelaar was deze nog maar nauwelijks in blad. En nu, na ze terug gesnoeid te hebben, ziet het er ginds nog steeds te donker en te veel schaduw uit. Tenminste, dat denk ik. Vandaar dat we de kippen tegenwoordig af en toe "vrijaf" geven en laten rondlopen in de ganse tuin. Maar daar gaat het gras van kapot (ze krabben met hun poten nogal wat af). En gezien we een overvloed aan bramen hebben in het bos waar we de fruitbomen hebben, dachten we daar een nieuwe plek te zetten. Dan kunnen ze in de winter naar het bos bij de hazelaar, en in de zomer naar de plek bij de fruitbomen.

Voor wolf zijn schooltje zitten we in de tuingroep (mee de speelplaats tot een paradijsje omtoveren) en die dag moesten er veel paaltjes in de grond worden geboord. Daarvoor huurden we een benzine-boor. En na het werk in de tuin, deden we ook even de paaltjes bij ons thuis. Dat ging een stuk sneller dan voordien met de handboor en schop..

Nu nog een hekje en hun hok kan verhuizen! (over een paar weken, onszelf kennende)




1 opmerking:

  1. The tiniest of Titanium Quartz, and the Best Quartz in The
    This is oakley titanium sunglasses the titanium white dominus price best titanium quartz device by the manufacturer. titanium pan Tinted nier titanium alloy in stainless steel, the tiniest of titanium used ford edge titanium

    BeantwoordenVerwijderen