zondag 4 september 2011

We starten met de keuken

Vloertje leggen! Tom komt op het idee om de keukenvloer een stuk te verhogen, zodat je een niuveauverschil krijgt tussen keuken en eetruimte. Prima voor mij, dus beginnen we daaraan. Met de planken van de yurtvloer die we miskocht hadden bouwen we een podium als basis, bovenop osb. En daarbovenop een vinyl, die we nu zaterdag gaan kiezen zijn.

samenwerken: de een met afkortzaag, de ander met schroefmachine & laser

We doen de dingen soms in de foute volgordes... en dan hebben we meer werk. Maar vaak vergeet ik achteraf waarom we de dingen nu weer anders deden. Er is altijd een reden voor, buiten ongeduld. Bvb de douche zetten, voordat de muren allemaal geschilderd zijn. Of voor het plafond erin steekt.. Maar dat was dus om het plafond te laten drogen (het dak lekte op die plaats nog).

Nu met de keuken weer al een vloer leggen, maar eigenlijk nog een gat moeten boren voor de dampkap (ook gedaan vandaag, maar nà het leggen van de vinyl) en eigenlijk nog plafond moeten schilderen, muren moeten schilderen en een stuk muur tegelen. Waarom maken we het onszelf vaak zo moeilijk??


Geen opmerkingen:

Een reactie posten