maandag 4 juli 2011

Dingetjes

Nu we zijn bijgebeend met de blog zijn er zo'n paar dingen die we niet hebben gemeld en eigenlijk wel meldenswaardig genoeg zijn.

Zo hebben we bijvoorbeeld een schuifaf/glijbaan in de tuin voor de kinderen die komen spelen. Met dank aan Jo van de ezeltjes... ;-)


Eigenlijk hebben we een heel kinderparadijs! Gaande van zandbak tot traptractor, schommel, hangmat (ook voor grote mensen) en eendjes om te vissen (merci Sofie!). Om het dan nog niet te hebben over kruiwagen, boormachine, schup, metselgerief etc op wolvenformaat.




We hebben ook al een tweedehands keuken gekocht, van die losstaande elementen van Ikea. En héél goed nieuws: er zit een vaatwasser bij! Ze is nog niet geïnstalleerd, dat gebeurt dan later in de garage.



En het toilet is geïnstalleerd in de container. Met een gordijntje dat licht doorlaat en naar aloude traditie (dat kon ik niet laten) staat er een hartje op. We zijn ook zover dat er niet meer met een emmer moet doorgespoeld worden, maar dat dit op een dompelpomp in de regenput is aangesloten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten