donderdag 21 juli 2011

Spot gespot!

Op donderdag 21 moet Tom permanentie doen op zijn werk, maar met een draadloos internet usb-stick kan hij het combineren met in Munte zijn. We zien bij aankomst iets wat ons serieus zorgen baart en waar we écht snél een oplossing voor moeten zoeken. Het water lekt niet meer bij de regen, maar de groene canvas blijft wél vochtig als het langdurig regent, waardoor de witte binnenkatoen al danig gespot blijkt te zijn.

Als we hem op het eind van 't weekend verwijderen om te wassen zien we dat de groene canvas ook witte vlekken vertoont... schimmel? We houden ons hart vast... oplossing gezocht, alle tips welkom. We mailen om raad naar tentenwinkel en naar Bernard die ons de yurt verkocht.

Maar we moeten de moed erin houden. We doen ons best iets van de dag te maken. Van de houten vloer van de yurt (miskoop) slaan we de planken los en beginnen we in de garage het skelet voor de badkamer te maken.

Daar waar de vroegere broodoven was moet ze verder worden weggeschupt, er moet riolering komen, die moet dan dwars door de muren en door de binnenkoer zal gelegd worden. Daarvoor moet eerst plaats gecreëerd worden. En we kiezen voor een kleine wandeling in het bos...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten