vrijdag 22 juli 2011

Er gaat niets boven goede vrienden!

Vrijdag komen Lies en Patrick toe met Per en Max. Wij zijn gezegend met fantastische vrienden! Lies en Patrick bieden als verjaarsgeschenk een lang weekend hulp en catering aan! Zeer opgetogen genieten we van dit ongelofelijk cadeau.


Het badkamer skelet wordt zo ver als mogelijk afgewerkt door Tom en Patrick. We beginnen in onze fantasie al een douche te zien... :-)
badkamer in wording

Maar dan begint het harde werk.

Op de binnenkoer wordt de enorme berg stenen en aarde die uit de garage was geschupt geweest uitgezeefd. De grote bakstenen apart, een grote berg aarde en het gruis wordt gebruikt om de oprit aan de garage wat minder slijkerig te krijgen. Het ziet er plots helemaal anders uit: leeg en opgeruimd!
voor

en nà!
De kinderen werken ook super goed mee!

Max en Wolf werken samen

 En zij maken zich minstens zo vuil als hun papa's! Papa's graven? Kinderen slijk maken!  Begrijpen jullie nu waarom ik zo om die douche popel?? ;-)






's Avonds worden we getrakteerd op een menu met verschillende indische en thaïsche schotels. We eten véél te laat maar de overdaad en het ongelofelijk kooktalent van Lies maakt dat allemaal ruimschoots goed!



Het is 's avonds super gezellig in de Yurt met de kinderen, Cava en wijn. Er valt ook een hele berg tegelijk te vieren! De zogenaamde reden van hun komst: mijn verlate verjaardag,  maar nog veel meer en belangrijker: de geboorte van Per, de verjaardag van Lies, en het vooruitgaan van ons project!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten